Matilda Lundberg

Gott nytt jävla år

Publicerad 2012-12-31 20:32:18 i vardag,

Helvete helvete helvete!
Jag hade skrivit ett riktigt långt inlägg som jag var riktigt jävla nöjd med men då självklart ska det försvinna åh fu blogg.se.

Gott nytt år från en less Matilda!

Köp stopp

Publicerad 2012-12-29 02:22:17 i vardag,

Ja som ni förstår på rubriken så har jag nu bestämt mig för ett köpstopp.. Det känns inte roligt men det är nog ganska smart med tanken på att jag köpt upp ungefär 3500 kr på knappt två veckor (sjukt)! Avslutade iallafall på topp med en skjorta och en piké från Tommy Hilfiger och ett par hörlurar från urban outfitters (kanske det bästa köpen av alla).

Under resan har jag även blivit lite av en directioner -.- har blivit störd och vill inte erkänna det men jag har nu en hel lista på spotify med endast One Direction låtar.. Vad händer med mig, för ca två månader så visste jag i princip en låt som de gjort men nu kan jag texterna utantill på ett helt gäng?!?!

Idag var vi i Miami, jag har sagt fel hela resan när jag sagt att vi varit i Miami när vi varit i närheten typ! Det var iallafall mysigt men inget riktigt speciellt enligt min åsikt. Vädret har också varit dåligt och när vi var på Miami beach så var jag bara nervös hela tiden eftersom att jag är oerhört rädd för fiskmåsar och det var smockfullt av dessa otäcka varelser.

Nu ska jag måla naglarna och lyssna på mys låtar. Ni sover förhoppningsvis nu så jag säger godnatt!

(Förra inlägget skulle ha publicerats på julafton men det blev något konstigt)Merry christmas

Publicerad 2012-12-29 02:02:30 i vardag,

Hello my dear readers!
Hur mår ni dagen i all ära? Jag hoppas innerligt att ingen har missat att det är julafton idag.. (Om jag inte hade haft internet så hade jag nog missat det).
Har inte minsta lilla julkänsla men till det finns det ju anledningar tillexempel ingen snö, släkt eller julmat, dock så är jag inte speciellt förtjust i julmat!

Vi sitter nu på balkongen på hotellrummet och har just ätit en lunch bestående av pizza och pratat om vad jag och min syster skulle få för julklapp förutom resan, vi kom fram till att vi skulle få lite pengar att shoppa för vilket enligt mig är ett bra deal!
Vi har varit på stranden för första gången idag också, den var inte speciellt fin men okej (inget jämfört med Thailands stränder). Nu ska vi vila lite sen gå ner till poolen. Ha en fortsatt god jul och käka mycket mat och hoppas att alla blir nöjda med julklapparna ni får. Puss och kram

Bjuder på lite bilder, granen står i lobyn på vårt hotell de två andra bilderna visar min julfrukost och lunch haha.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela