Matilda Lundberg

he's coming for you

Publicerad 2012-10-31 18:08:41 i vardag,

Hej på er!
Idag har jag gjort lite smått och gott.
Kring 12 så började jag göra mig i ording och efter ett tag kom min syster hem från flygplatsen där hon hade lämnat av sin pojkvän som nu ska till Australien i 6 månader.. Jag kan inte tänkta mig hur jobbigt det är.. Men iallafall så tyckte vi alla lite synd om henne så pappa sa att jag skulle ta med henne och äta lunch på stan så efter Olivias önskemål så gick vi till Subway (vilket inte var mig emot). Strax efter att vi hade ätit så kom min kusin och hennes son hit och myste ett litet tag. Sen de åkte så har jag bara legat och spelat spel på mobilen..
 
Nu ska jag äta sedan dra mig ner mot stan för att träffa Linn och sedan se bio. Det blir toppen när det var länge sedan jag var med henne sist.
 
Ett ganska tråkigt inlägg känner jag att det blev.. Men det är väl inte så konstigt när jag berättade ungefär hela min dag i detalj haha..
 

Forever alone (eller något sånt)

Publicerad 2012-10-31 10:07:46 i vardag,

Godmorgon!
Anledningen till varför jag inte uppdaterade något igår är att jag inte hade speciellt mycket att säga. Jag var halvt deprimerad pga vädret och hade träningsverk i hela kroppen och det ledde till en dag hemma i soffan framför 3 filmer.. Tränade även lite på kvällen!

Jag har inga planer för dagen eftersom att mina vänner åkt till övik. Men jag antar att jag pluggar lite och eventuellt åker till gymmet.

A walk to remember

Publicerad 2012-10-29 22:30:14 i vardag,

Åh denna film är bara för underbar.
Har just sett klart den och jag kan inte sluta gråta, så fin! Om du inte har sett den så måste du göra det inom en snar framtid! Nu ska jag se en sista film innan jag går och lägger mig men jag skriver nog inte mer ikväll så godnatt.
(jag känner att det blir mycket bilder från tumblr, Google osv förlåt för det men jag har inte så mycket bilder sedan är det roligare med bilder som passar till inläggen enligt mig!)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela