Matilda Lundberg

without you i loose my power

Publicerad 2012-09-30 15:45:36 i vardag,

Ett collage med bilder från gårkvällen (en från morgonen).
 
Gårkvällen blev lyckad! Mamma och pappa var borta på femtioårs fest så vid 20/21 tiden så mötte jag upp Maja och Olivia på konsum där vi köte lite gotta för att sedan åka hem till mig och mysa. Vi gjorde inte speciellt mycket egentligen, vi pratade målade naglarna, sjöng och skrattade hysteriskt. Det är så skönt att vi typ inte behöver göra något annat än prata utan att det blir jätte roligt med dom där tjejerna. Dom sov även över här och for hem för lite mer än en timme sedan.
 
Idag så har jag inget planerat förutom att fixa lite småsaker och kanske plugga litegrann. Men nu ska jag duscha.

Fången från azkaban

Publicerad 2012-09-29 16:45:42 i vardag,

Kom hem från stan där jag gick runt och kollade med Olivia för kanske 1 h sedan. Jag fick med mig en rouge hem, det var något som verkligen behövdes eftersom jag tappade ut min imorse. Nu har jag bäddat ner mig i soffan och ser på Harry Potter (bland de bästa filmerna som någonsin skapats)! Vi hörs mer senare.


Funderar på ifall rougen kanske är för rosa men jag köpte en billig för jag sparar pengar och det var dem bästa färgen som fanns.

Heavens got a plan for you

Publicerad 2012-09-28 22:01:47 i

Jag känner att jag blivit riktigt dålig på att blogga.. Ett inlägg per dag får ni ju iallafall. Idag var en ful dag för mig hade tjocktröja (händer inte ofta) för att jag försov mig och var stört trött och på dåligt humör typ hela dagen. När jag kom hem så såg jag en film sen såg jag klart första säsongen av hart of dixie (vad ska jag nu se för serie?!).. Har bara myst med mamma ikväll framför tvn och det kommer nog bli en rätt tidig kväll för min del.

Två bilder från dagen

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela