Matilda Lundberg

Det handlar om en smak sak

Publicerad 2013-12-20 22:00:00 i vardag,

Vill så gärna ladda upp bilder på instagram, det kommer att kännas så fel att ladda upp dem när jag kommer hem..
Ja ja, det är ett ilands problem och egentligen inte ens nädvändigt att säga något om eftersom att det obviously är så det får bli när internet är kasst (kanske tionde gången jag tar upp det). 
Har ännu inte fått kontakt med en enda människa och imorgon beger vi oss hemåt. Jag har väl trots ensamheten haft en bra resa. Jag har fått lite avslappning (inte lika mycket som jag önskat), läst två böcker, lyssnat på musik och fått en massa D-vitaminer av solen. 
 
En sak som jag dock är lite less på är maten här borta. Vi har ätit bufé till middag varje dag och jag kan säga att jag ätit i princip samma sak varje kväll, kyckling och pommes. Jag är inget matvrak precis och jag är rätt kräsen så jag tycker mest att det är jobbigt att det finns så mycket att välja på, värst är det när jag inser att jag valt ut ca 4 saker av säkert 100. Jag känner mig så himla tråkig och blir lite äcklad av mig själv. Kunde det inte legat något färgglatt på talriken, en grönsak eller två kunde ha livat upp allt där på den tråkiga vita plattan. Men nej nej, om man heter Matilda Lundberg då äter man varken grönsaker eller andra normala maträtter, oxfilé eller kyckling ska det vara.
 
Haha lol, skrev nyss 6 hela rader om mat, aldrig hänt förut och kommer troligast aldrig hända igen. Usch på mat.
 
Väckarklockan ringer halv 5 imorgon och kvart i går taxin mot flygplatsen, jag har inte ens blivit lite brun och jag känner inte för att åka hem till ett sverige där det inte ens är snö?!?!?!?! Jag har en känsla av att det kan bli en grå jul. 
Ska väl snart börja dra mig till rummet och krypa till sängs. Men fram tills dess ska jag fortsätta att vara totalt insatt i datorn medan jag bläddrar igenom Tumblr som jag förövrigt blivit lite beroende av.. 
 
Serier + Tumblr = LIVET♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela