Matilda Lundberg

tio års jubileum

Publicerad 2013-12-17 00:00:09 i vardag,

Så, är på Gran Canaria nu.
Kom till hotellet i lördags vid tolv-tiden och sedan dess har jag bara softat.
På vägen hit så kom jag och mina föräldrar fram till att det blir tio års jubileum i år. Vi har alltså varit på Kanarieöarna 10 gånger. Känner mig som en bortskämd snorunge när jag säger att jag är lite less på det här resmålet, men sanningen är att jag är just less. Jag är tacksam att mina föräldrar bjuder med mig på resorna och jag uppskattar det mycket men jag skulle mer än gärna åka någon annanstans på det här jordklotet och upptäcka mer, och det vet mina föräldrar. 
Kanariöarna har jag liksom växt ifrån. Det är väldigt behagligt och mysigt osv, men jag vill se mer och inte ligga vid poolen hela dagarna (trots att det är otroligt skönt). Det här är en bra avslappningssemester vilket jag faktiskt behöver nu efter en hektisk höst.
 
I morse efter frukosten gick vi en bit här i meloneras, sedan har vi bara legat vid poolen och läst. Vi var en sväng ner på byn i kväll också och jag gick en bit själv. När jag gick själv så gick jag och kollade in i "butiker", jag fick uppleva medelåldersmän som var riktigt obehagliga när de försökte sälja väskor, kläder och allt vad det var. Det var ingenting som jag kände mig bekväm med, trots alla komplimanger. När jag såg pappa så var han min räddare i nöden, jag ville bara springa där ifrån när mannen tog min hand och fucking kysste den, FY.. har tvättat handen ca 100 gånger. Han trodde säkert att han var en gentleman, men nej tack. Skulle uppskatta ifall det var lite mer blygsamma. Jag vet att detta är väldigt vanligt i länder som spanien, turkiet osv men det är inget som riktigt hänt mig då jag har varit så liten och aldrig själv tidigare.
 
Nu sitter jag här i vår afrika-inspirerade lobby och försöker lista ut hur man kan få photoshop-redigerade bilder att bli JPEG filer.. Det är så konstigt, jag sparar dem som JPEG men det går fortfarande inte att ladda in någonstans. plus så hittar jag dem typ inte efter jag redigerat dem om jag inte lägger dem på skrivbordet. Någon som kan hjälpa mig?
 
Mina föräldrar gick och la sig vid 21 så jag är all by myself, önskar att min syster var här (hon hade typ också sovit nu). Ligger snön kvar nu eller hur ser det ut i umeå?
 
Det är för dåligt internet för att få in bilder på bloggen
 

Kommentarer

Postat av: nicole

Publicerad 2013-12-17 22:43:43

det är snö här, men ytterst lite. mest is hehe

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela