Matilda Lundberg

09 - En låt som alltid får mig att må bra

Publicerad 2013-02-28 14:34:00 i vardag,

 
  
Kunde inte välja en.. Men i princip alla låtar från take me home får mig på bra humör, dels för att de är såna låtar som jag älskar att bara sjunga falskt hemma till men också för att det finns så många USA minnen med de låtarna eftersom att jag lyssnade så mycket på albumet när vi var i just USA. Många av Andy Grammers låtar är också såna som jag bara mår allmänt bra av och How to be a heartbreaker är en sån kaxig låt så jag känner mig fierce (samma med Under my shades - Zara Larsson). 
Sjuka må bra låtar!

I want the world to know

Publicerad 2013-02-28 13:32:00 i vardag,

Lånade systers dator och snodde denna bild som hon tagit i Bangkok.
 
Oj shit har jag inte skrivit på 3 dagar? Jag trodde att det hade gått 1 dag.. det förklarar kanske hur bra tidsfattning jag har nu för tiden.
Har i alla fall inte gjort något roligt under dagarna som gått. Slutade efter lunch idag och i tisdags och det ända jag gjorde när jag kom hem var att se på film. Har varit så himla trött nu på sistone. Spelade sen match på kvällen vilket gick dåligt. Igår var vi i Bygdsiljum och åkte slalom, vilket ändå var roligt. Skönt att slippa skolan och bara köra gärnet ner för backarna även om de inte är speciellt stora men.. Kände när jag kom hem hur sliten jag var och började fundera på hur jag ska klara mig i ÅRE. Längtar ändå eftersom att jag får 5 dagars kvalitetstid med mamsen♥
 
Idag ska jag träna på mitt tal och förhoppningsvis hitta på något annat roligt men vi ser väl om jag orkar.
vi hörs senare!
 

who's standing next to you?

Publicerad 2013-02-25 10:33:05 i vardag,

Whey, Har hål nu för att våran musiklärare var borta, Nice! Jag tror att jag åker hem och äter och tränar lite på mitt tal om jag orkar.
 
Annars då? sitter och kollar på punk'd haha så kul, önskar att man fick vara med om något sånt.
Jaha, kul inlägg.. ska nog göra ett inlägg med en punkt från listan nu när njag har tid så vi hörs senare.
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela