Matilda Lundberg

Med ett kaos till hjärna

Publicerad 2013-01-31 22:27:05 i vardag,

Men tjenare bloggen! Nu har det varit tomt här i några dagar så jag tänkte att ni kanske vill veta vad som händer. Om jag ska vara ärlig så har det inte hänt mycket alls, jag har haft värsta humörsvängningarna hela veckan och kämpat med att hålla mig vaken under skoldagarna, jag har varit förvirrad och stressad och inte haft orken till något egentligen.. Pluggade lite igår och tränade måndag, tisdag men annars har jag mest suttit bänkad framför tvn utan någon vilja eller lust överhuvudtaget.
Jag börjar fundera vad allt kan bero på, jag sover inte för lite men jag kanske sover dåligt.. Har iallafall haft en dålig vecka hittills som ni kanske uppfattade när ni läste allt ovanför.

Imorgon väntar sista skoldagen för den här veckan och på kvällen ska jag jobba (skulle egentligen behövt denna kväll med mina kompisar, men vad gör man inte för lite cash), sedan får jag pusta ut fram till söndag då det blir en tidig morgon med jobb för laget på schemat.

Förhoppningsvis så blir det ett bra slut på denna vecka och bra veckor resten av året men jag kan bara hoppas.
Vi får se hur det blir med uppdateringen i helgen, om jag inte hör av mig så önskar jag er alla en toppen helg!
Godnatt

Halvsover medan jag skriver detta

Publicerad 2013-01-27 22:43:17 i vardag,

Hello hello!
Ligger i sängen och kikar runt lite på mobilen. Dagen har varit bra förutom att jag varit då förbaskat trött. Jag får väl skylla mig själv när jag och Ronja inte sov förrän 3-4 tiden och jag vaknar 9..
Har iallafall gjort några matte tal, tränat och varit med mrJ.
Jag skulle egentligen behövt plugga spanska och skriva på ett engelska tal men det sket sig.

Nu ska jag sova för er som vill veta! Godnatt

we could use some hope

Publicerad 2013-01-27 00:20:00 i vardag,

Jag ligger just nu i sängen med smått panik.
Jag har alltså inte gjort något vettigt idag, jag brukar sysselsätta mig med att städa och fixa på mitt rum på lördagar men jag har hållt det så städat i veckan så det behövdes inte. Jag hade något skolarbete som jag hade tänkt göra men det kom jag inte på förrän på kvällen när Matilda var här så jag trodde inte att jag behövde plugga. Och jag var alldeles för trött för att gå någon timme på stan med Linn osv. Jag har känt mig som en levande människa i en döendes kropp med andra ord typ en zombie.
 
Som ni kanske haffade upp här ovanför så var jag med Matilda ikväll och ja vi gjorde väl inte mycket vi heller, såg på film, pratade, åt glass och bara umgicks.
 
Så har väl min dag sett ut, det känns inte som att jag är riktigt frisk när det enda jag har ätit idag är frukost, lite nacho chips, gurka, två pizza bitar och några skedar glass (gud vad nyttig mat jag har ätit..). Anledningen till detta är att jag mått lite halvdåligt hela dagen och så fort jag äter typ 3 tuggor av något så känner jag mig proppmätt.
 
Okej nog pratat om min överdrivet roliga lördag. Hoppas ni har haft det bättre.
Nu ska jag sätta igång en film sen sova antar jag, godnatt♥
hej jag är inte pigg på något sätt.
 
UPPDATE: Ronja kommer hit nu för att göra mig sällskap inatt, myspys!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela