Matilda Lundberg

påsklov, tictoc, löfte, sommarjobb, plugg

Publicerad 2014-04-23 22:56:00 i vardag,

Oj, länge sedan sist. Som vanligt har inget speciellt hänt, haft påsklov och umgåtts med vänner, grävt ur källaren här hemma och blivit med godis-, chips-, kakor- & glasslöfte.
Vi testade tictoc för första gången i morse på cheerleadingen och klarade det på tredje försöket vilket var riktigt roligt, körde racket på idrotten och gjorde absolut ingenting på företagsekonomin. Hemma hittade jag ett brev där det stod att jag fått sommarjobb på dagis vilket jag önskat. Och jag pluggat hela kvällen. 
 
Kort sammanfattning av påsklovet och dagen. 
Nu ska jag belöna mig själv efter pluggkvällen med några avsnitt av Keeping up with the Kardashians.
 
 

helvete

Publicerad 2014-04-06 22:45:00 i vardag,

I denna stund är det ända som snurrar runt i mitt huvud ordet helvete. Sitter och försöker skriva mitt anförande till svenska nationella som jag ska ha på tisdag men ingenting går ihop och allt ser bara så otroligt dåligt formulerat ut. Mamma säger att jag måste sluta tänka men jag vet inte hur det ska gå till. Känner att det är hackigt när jag ska formulera mig här i bloggen just nu också. Varför i helvete har jag blivit en sån mes och så osäker??? Vill bitchslapa mig själv och skrika 'Ryck upp dig för i helvete!'.. Mår kasst och har ångest. helvete,helvete,helvete.
 
 

inte på topp

Publicerad 2014-04-01 22:48:14 i vardag,

Ok liv och tiden springer med snabba steg förbi mig. Det mesta just nu är jag väl nöjd med men några enstaka småsaker gör att jag inte kan kalla livet toppen. 
I helgen var det Umeå open vilket var en rolig upplevelse, mest nöjd var jag med first aid kit och NONONO, resten av uppträdandena var väl lite sisådär, hade dock väldigt bra sällskap vilket gjorde det hela mycket roligare. 
 
Annars så vet jag inte om det hänt så mycket förutom att vi i princip var lediga fredag och jag umgicks några timmar med fina vänner.
Jag kan inte sluta längta och prata om att fredag troligtvis blir dagen då jag träffar min syster för första gången på två och en halv månad. Längtar så!
 
Imorgon är det onsdag och mina onsdagar består till största del av idrott vilket inte gör mig något, sen är det en ledig kväll som bör bestå av plugg men om jag känner mig själv rätt så lär jag skjuta upp det till helgen.
 
Avslutar med denna vackra bild på mig och Linnea som togs idag på svenskan. En riktigt bra tjej.
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela