Matilda Lundberg

ett fångat ögonblick

Publicerad 2014-02-24 22:00:30 i vardag,

Då har jag gjort bort första dagen på sista veckan innan sportlovet. Det känns riktigt bra.
Jag förstår inte riktigt hur snabbt tiden går, det var så länge sedan men samtidigt så nyss som vi hade jullov.
Det ska i alla fall bli riktigt skönt med en vecka utan skola.
 
Har haft lite av en "reunion" helg, träffade tre saknade vänner och hade riktigt kul och trevligt. 
Annars händer det inte så mycket i mitt liv för tillfället.

Utbytesstudent

Publicerad 2014-02-20 19:11:47 i vardag,

Jag vet inte ifall jag har delat med mig om att jag troligast åker som utbytesstudent i höst, om jag inte har gjort det än så gör jag det nu. Jag har funderat mycket på när jag ska dela med mig av detta på bloggen, jag kan ha dock sagt det tidigare. I princip alla i min närhet vet om det här och jag vet inte om jag hanterat allt på rätt sätt men jag vill i alla fall dela med mig.
 
Eftersom att jag älskar att skapa nya bloggar så skapade jag en för ett tag sedan som endast skulle handla om mitt utbytesår, jag trot att det kommer bli en allmännare blogg medan det här får vara en lite privatare som även kommer hamna lite i efterhand.
Vet inte riktigt hur jag ska göra med den nya bloggen, jag tänkte länka den här nu men sen vet jag inte riktigt. Ni som läser får väl dela med er om ni vill, sen får jag se vart det leder. HÄR är i alla fall en länk.
 

mi encanta mis amigas

Publicerad 2014-02-19 22:43:00 i vardag,

Vet inte varför men jag har bara bilder med Malin och Julia (Nicole i bakgrunden på några), men jag tycker om dig Nicole och Linnea lika mycket ändå!♥
 
Är riktigt spy trött i denna stund. Sa precis tack och bock till spanska boken och hoppas på ett lätt prov imorgon. 
Idag har jag varit glad och mått bra 90% och 10% mindre bra, inte av någon speciell anledning.
Jag har insett att det inte går en enda dag i skolan då jag inte ler eller skrattar och det är jag så himla tacksam för, utan de bästa vännerna så skulle jag troligtvis var sur dygnet runt så tack för det fina ni!♥
Denna uppenbarelse kom tidigare idag när Nicole berättade om att en kille i vår klass sagt till henne "ni verkar alltid ha så roligt!", och så är det verkligen, jag har inte en tråkig stund när jag umgås med dem. Jag trivs bättre med dessa människor än jag gjort med någon annan tidigare, det finns inget ont i dem och det är så kul att vi kommmit så nära på så kort tid. 
Okej nog om mina fantstiska vänner.
 
Senaste dagarna har jag inte gjort något intressant därav den kassa uppdateringen. Var i alla fall ledig i måndags men tog inte vara på det utan jag degade bara hela dagen och igår var jag i skolan och sen tränade jag på kvällen.
 
Jaha, det blev ett ganska konstigt och ointressant inlägg (som vanlig) men jag ville bara uppdatera er lite.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela