Matilda Lundberg

inte en enda dag

Publicerad 2014-01-31 20:51:00 i vardag,

Känns som att de var igår jag skrev "Fredag igen, och jag är mer än tacksam!" men tydligen var det en hel vecka sedan. Har dock samma känsla som förra fredagen, denna dag är väldigt uppskattad.
 
En fredag som denna så har jag haft två redovisningar, tränat CX och IW, glömt datorn på skolan, haft en himla tur att en lärare var kvar (18.00 på fredagkväll?) på skolan, ätit kinamat och varit utan mobil. 
Det sistnämnda var inte alls lika jobbigt som jag trodde att det skulle vara, ovant var det men inte hemskt. Jag tror faktiskt inte att jag gått en dag utan min iPhone, hur sjukt är inte det?!
 
Har absolut noll planer för kvällen men antar att jag kommer sluta med ett gäng serier framför näsan.

tusen bitar

Publicerad 2014-01-30 17:07:00 i vardag,

Tredje gången på 1 år som min mobil spruckit. Tidigare har det endast varit baksidorna som jag lätt har kunnat fixa själv, men idag hände det jag fruktade mest (hade till och med drömt mardröm om liknande för bara några veckor sedan). Jag tappade nämligen min trogna riddare/mobil med rosa baksida ner för två våningar i den föraktade spiraltrappan på minervaskolan. Om jag ogillade denna trapp tidigare så hatar jag den nu.
Om jag ska vara ärlig så märkte jag inte ens när mobilen föll ur fickan, jag var helt uppe i varv och sprang som en tok för att komma bort från en kompis, haha lol. 
Hade en aning ångest efter denna händelse men det gick över på någon timme.
 
Annars har det inte hänt så mycket speciellt denna dag, har pluggat lite på hålen, småbråkat lite med Julia och skrattat en massa som vanligt.
 
Nu ska jag återgå till plugget för att senare bege mig mot träning.
Väldigt charmig bild, speciellt på min helt neutrala och inte alls putande överläpp.

sand mellan tårna

Publicerad 2014-01-29 17:28:34 i vardag,

Då har återigen halva skolveckan gått och det börjar närma sig helg, enligt mig i alla fall.
Veckorna bara springer förbi.
Har två redovisningar på fredag och glosor till morgondagen så kvällen kommer spenderas med böcker/dator.
Känns på något sätt som att jag börjat få tillbaka lite motivation, om det beror på att jag insåg själv att den saknades, att skolan blivit mer intressant eller att jag pratade med mina föräldrar om det, vet jag inte.
 
Dagen kortfattat : Cheerleading på morgonen där vi satte upp mål inför terminen, biologi + matte med två annorlunda och stela lärare, idrott - Beachvolleyboll vilket var otroligt kul (förövrigt första idrottslektionen med bollsport/lagsport som jag varit med på under 1:an), var så glad efteråt!! Avslutade sedan dagen med företagsekonomi och en allergisk reaktion. 
Drömde mig bort till denna otroliga plats när jag gick där i sanden.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela