Matilda Lundberg

Breaking out

Publicerad 2013-03-03 23:12:58 i vardag,

Hej bloggen!
Är just nu i Åre med mamma för lite skidåkning och kvalitetstid. Vi har suttit på tåget hela dagen för att ta oss hit så kring 18 kom vi fram till hotellrummet. Vi har inte gjort något annAt än sett på tv sen vi kom fram så jag ser fram emot skidåkningen imorgon!
Har inte orkat sätta mig framför datorn nu i helgen därav den dåliga uppdateringen. Det kommer nog inte bli så mycket bättre nu i veckan men jag ska försöka klämma in något inlägg i alla fall! Var med Matilda i fredags kväll och igår, vi såg lite film, pratade och gick och köpte godis (standard). Mysigt var det i alla fall.
Nu ska jag sova lite och ladda upp. Godnatt

Två bilder från fredagen!

Kommentarer

Postat av: Mikael

Publicerad 2013-03-07 20:45:46

Hejsan, vilken fin blogg du har!

Förlåt om jag stör, men jag undrar bara ifall du har något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Tanken är att hjälpa mindre bloggare eller små hemsidor att synas mer utan att behöva betala pengar för tex adwords eller bloggcast. Om man gör ett bra inlägg i modeforumet så får man automatiskt mer läsare och ett plus är att i vårt modeforumt är vi alla vänner och hittar på roliga saker tillsammans. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Tack och kram från ModeMikael

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela