Matilda Lundberg

Glad/inte

Publicerad 2012-08-31 16:06:33 i vardag,

Ja bilden här nere visar i princip hur jag känner just nu!
Glad för att det är fredag och ingen mer skola denna vecka plus att jag ska krypa ner under täcket och se one tree hill.
Less på regnet att jag är blöt och kall och att jag vill se coldplay!!
Så lite blandade känslor kan man säga.

30 augusti

Publicerad 2012-08-30 20:33:22 i vardag,

Idag har jag haft det jobbigt med bloggningen! Har inte orkat ta tag i att skriva.. Jag Amanda och Linn tog iallafall cyklarna/moppen hem till mig vid lunch när vi slutade och gjorde lite mat/mellis efter det åkte vi vidare mot staden där det uppstod lite kaos i början men som tur var ordnade sig. Kikade på lite skor och kläder innan vi tillslut gick och satte oss på waynes med varsin chai-/kaffelatte för att bara mysa samt prata! Och mysigt det blev det men även roligt, skrattade tills huvudvärken trängde fram. Jag kom hem från träningen för ett tag sen och nu ska jag göra lite fika och sedan plugga glosor och se one tree hill. Myspys. Pussar från mig!

Powerwalk

Publicerad 2012-08-29 19:59:52 i vardag,

Whey, jag tog mig ut!! Hörde av mig till Amanda som skulle gå en Powerwalk med Hanna och tur som jag hade så fick jag hänka. Där gick vi i skogen tre skadade tjejer snackandes om allt mellan himmel och jord tills det kom massa joggare(?) som sprang över oss (endast en gjorde bokstavligt det). Mysigt var det iallafall och jag fick lite träning på köpet, kan det bli bättre? Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan mysa ner mig med en kopp varm choklad och en skål med mandel och frukt framför någon bra film.

Jag om Amanda var ju lite småsöta för sisådär 3 år sen..

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela