Matilda Lundberg

November är månaden

Publicerad 2012-11-30 23:43:00 i vardag,

Då var det sista November, och inte länge kvar på denna månad heller.
Eftersom att jag har denna kategori "månadens insperation" så kändes det som att sista dagen i månaden passade bra.
 
November är inte min favorit månad om man säger så. Det börjar bli riktigt kallt och snön kommer för det mesta, jag har dock ingenting emot snö när den är som tjock och fyller hela staden haha. Men November är en ganska mörk månad i mina ögon. Det är oftast början på det sista rycket innan terminsbetygen, det är mörkt från morgon till kväll ute, solen går aldrig upp, man är likblek osvosv. Jag tycker helt enkelt inte om månaden November, men fina bilder finns det ändå!
 
och bra musik går alltid att hitta.
 
Inte likt mig att tycka om de uppenbara som One Direction eller Justin Bieber men jag måste erkänna att de inte är helt kassa. Sångrösterna går ju inte att klaga på och de är gulliga men töntigare texter får man leta efter. Plus så det funkar inte riktigt att fem killar sjunger en kärleks låt tillsamans i en musik video utan att det blir lite gay stämpel, tycker inte alls att det är fel att vara gay, men som jag har fattat det så är One Direction inte det och vill inte bli kallade det..
Men jag har konstigt nog har fått någon slags dille för just Little Things så i början av månaden spelades den på repeat. Om du har något emot One direction och inte klarar av att lyssna på deras musik eller helt enkelt inte gillar låten så tipsar jag om de nedanför, två riktigt sköna låtar.

the world is our

Publicerad 2012-11-30 22:40:00 i vardag,

Sitter och tittar på X-factor, KE$HA uppträder nu och jag väntar på att man ska få veta vem som åker ut, själv tycker jag att Benny borde åka hem.
Kusinen och henners pojkvän, moster, morbror och lilla Loui är här. Vi åt nyss efterrätt.
 
Efter skolan följde Matilda mig hem därav den sugiga uppdateringen men nu måste jag titta på tvn.
vi hörs senare!
 
En bild på loui när han var ca 1-2 veckor, nu är han många kilon tyngre och vaken mycket mer. Han är rätt lik en sumo bebis nu, haha.
 
UPPDATE: J.E.M åkte ut, tråkigt men bättre än Awa eller Isak!

ser bra ut

Publicerad 2012-11-30 07:23:00 i vardag,

Godmorgon! För ovanligehens skull så är jag uppe i tid och hinner skriva lite snabbt.
Troligast blir det en lugn dag eftersom att vi ska se film på engelskan och vi missar No:n för att det är lucia träning, fredags eftermiddagarna är alltid sköna när de består av musik och idrott. Idag har vi även skridskor på idrotten som jag förövrigt tycker riktigt mycket om. Så denna dag ser ut att bli bra, jag har även en överraskning (inget roligt..) till er senare eftersom att det är sista November. Ni kanske kan lista ut vad?!
 
Vi hörs senare, ha en awesome dag!
 
Även fast det lutar mot en toppendag så vill jag inte lämna min kärlek♥

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela