Matilda Lundberg

10 - En person som alltid gör mig glad

Publicerad 2013-03-25 17:53:53 i vardag,

Det finns nog ingen person som exakt alltid gör mig glad om man bortser från tillexempel Björn Gustafsson men alla mina vänner kan få mig på bättre humör för det mesta, sen beror det helt på tillfälle och humör när det gäller vem. Men glada och sarkastiska människor är nog de som har störst chans att göra mig glad!
Om man läst/läser det tidigare inlägget så tänker man nog inte att jag är en så pass glad människa som jag egentligen är men jag tror i alla fall att jag är glad och väldigt oseriös för det mesta!
en bild från 2010, sen dess har det hänt mycket!

En dag

Publicerad 2013-03-24 22:26:00 i vardag,

Idag är det söndag och återigen enda dagen i veckan som jag orkar uppdatera er. Idag känner jag dock inte för att berätta om veckan utan ska bara skriva av mig lite.
Idag är en dag när jag är less på allt och alla runt om kring mig. En dag när jag längtar så otroligt mycket efter ett år som utbytesstudent. En dag när jag bara vill ligga instängd i foster ställning under täcke tpå mitt rum och gömma mig för verkligheten. En dag när allt blir misslyckat. En dag när jag undrar vem som egentligen bryr sig. En dag när jag känner mig för jävla ensam. En dag när jag inte kan sluta fundera på om jag tog de rätta besluten. En dag som jag bara vill glömma.
 
Det är sådana dagar som får mig att önska att jag inte fanns. När tankarna tar över blir allt så fel. Alla saker som jag gjort är misstag. Jag börjar tvivla på mina egna åsikter och instinkter och funderar på att bara följa strömmen och vara en feg människa som inte vågar stå upp för sig själv. Vem hade jag varit då? Allt jag säger blir fel i andras öron och ingen undviker chansen att hitta saker att peta på.
 
Jag behöver äventyr, jag har ledsnat på det här livet och allt omkring, 16 år och less på livet, det är vad jag är.

my week

Publicerad 2013-03-17 11:19:40 i vardag,

nämen tjenare!
Jag har som vanligt inte orkat sätta mig framför datorn, därav den usla uppdateringen i veckan. Ska sluta skylla ifrån mig och bara skriva när jag vill istället. Hade i alla fall en  helvetes start på denna vecka, blev nämligen riktigt äckligt sjuk under natten mellan söndag och måndag. Väldigt konstigt eftersom att jag inte känt mig hängig eller något förän jag gick och la mig på söndags kväll. Sov ingenting under natten och kunde inte somna förän sent på måndagskvällen. 
Var i alla fall så sjuk så att jag knappt kunde ta mig ur soffan under de två första dagarna. På onsdagen så mådde jag bättre, kunde äta och kunde gå. Sen fick jag gå till skolan på torsdagen vilket gick bra, var lite borta och väldigt slut i kroppen men jag klarade mig igenom dagen! Likaså fredagen. 
 
annat som ni har missat är att jag först och främst börjat se Teen Wolf och sen även sett klart de två säsongerna som finns under denna vecka.. önskar att jag hade sparat några avsnitt men det var så spännande så jag klarade inte.. I fredags var jag barnvakt och otroligt trött. Var också hos farmor med syster igår, tittade i hennes kläd lådor och hittade lite fynd sen åt vi även våfflor.
 
och tillslut så kommer vi till gårkvällen som spenderades med mina fina tjejer framför en film med godis och mys, behövdes verkligen!
 
Nu ska jag göra lite skolarbeten och senare idag träna.
 
later!
haha ååå, tittar igenom gamla bilder, hittade denna skönhet. Jag och syster 2010.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela