Matilda Lundberg

Sommar 2013

Publicerad 2014-03-25 22:13:00 i vardag, video,

Slängde ihop en liten video igårkväll, det tog ett tag men kul var det. Det är ingen mästerproduktion utan mer ett roligt minne men tänkte att jag kunde dela med mig av den ändå. Kan varna för en massa skak men jag skyller på att jag är otroligt ostadig på handen och i de flesta videorna går jag samtidigt som jag filmar.. Musiken står Beyoncé + Emelie och Tommy Frohm för. Enjoy.
 
Tips: Se i HD

F5

Publicerad 2014-03-23 23:51:00 i vardag,

Haha, hittade denna goding när jag kollade igenom mina gamla bloggar för ett tag sedan. Det är alltså en utav mina gamla headers, får en känsla av att jag tyckte om mitt eget ansikte eller något. 
 
Ändrat lite i designen en söndag som denna. Detta gjorde jag istället för att plugga till en engelskaredovisning.
Jag hamnar typ i någon sorts trans när jag håller på med saker som photoshop, illustrator etc. det är så otroligt roligt trots att jag inte har någon aning om vad jag gör. Har i alla fall suttit i kanske sex timmar och exprimenterat och inte tappat koncentrationen en enda gång, tänk om jag hade varit lika fokuserad när jag pluggar. 
 
Annars har helgen varit bra, firade somsagt mamma och pappa sen även Linn på fredagen, på lördagen var jag på stan med mamma och skrev sedan en svenskainlämning. Kvällen spenderades hos Malin med fina tjejer, vi skrattade en hel del pratade non-stop och hade det allmänt bra. 
 
Avslutar med en bön om att det ska vara slut på det minusgraderna och SNÖN för den här vintern och låta våren ta plats.
 
Edit: Tjejen på bilden i headern ska inte efterlikna mig eller någon annan, ritade bara på måfå och exprimenterade. Och lol den blev lite konstig, ex: lite stora bröst och sen var dem ganska högt upp, höhö, men jag är tyvärr inget proffs,

a dream is a wish your heart makes

Publicerad 2014-03-21 00:05:25 i vardag,

Har nu gett upp om samhälls som varit min prio ett hela veckan, imorgon är det prov och det återstår att se om jag blir godkänd. Jag tror ärligt att det kommer gå åt helvete för det känns som att ingenting har fastnat, känner mig bara tom i huvudet.
Pappa fyllde igår hela 50 år och imorgon är det mammas 52-årsdag så vi var ute och åt och mötte sedan farmor och moster hemma för lite tårta och prat. Imorgon blir det då party för hela bunten, är dock världens sämsta dotter som inte har köpt någon present till mamma än men hon får den någon gång i framtiden.
Annars är det väl bara träningar och skola som har sysselsatt mig under denna vecka.

På tal om något helt annat så har jag fått himla lite sömn denna vecka och inatt kommer jag inte få så mycket extra, måste lära mig att gå i säng tidigare. Varför jag tog upp sömn är för att jag har upplevt något riktigt konstigt nu de senaste nätterna/mornarna, jag har nämligen drömt de sjukaste drömmarna (ex: Neil Patrick Harris spydde i flera olika färger över och på mina vänner medan jag stod i bakrgrunden och grät p.g.a. visste inte vad jag skulle ta mig till), sen är det en människa som egentligen inte har så stor del i mitt liv som var med i varenda en och det var som en sjuk berättelse som byggts på för varje natt. 
Det konstigaste är nog att jag i pricip aldrig har kommit ihåg en dröm sen barnsben och nu varje natt, funderar på om mitt undermedvetna försöker säga mig något. 
 
Med detta säger jag godnatt och hoppas på en ny sammanhängande dröm så jag kan lista ut detta mysterium.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela