Matilda Lundberg

06 - Mitt bästa tips

Publicerad 2013-02-18 21:18:00 i vardag,

Mitt bästa tips som jag kommer på nu är SOV! haha jag har alltid varit en sådan person som hatar att sova och vara ensam men nu sista åren/året så har jagbörjat trivas så mycket bättre själv än med till exempel folk som jag knappt känner, jag var förut någon som älskade att träffa nya människor och skaffa nya kompisar men nu har jag blivit sjukt tillbakadragen och vill gärna inte vara med människor som jag inte känner så bra eftersom att jag blir så obekväm. Så själv eller med mina bästa vänner (i vänner inkluderar jag syster och föräldrar) trivs jag bäst. 
Okej nu babblar jag bara på om mig själv.. Men mitt bästa tips är väl något så klyschigt som att vara dig själv och göra det du trivs med. 
 
Om frågan var mer tänkt för att berätta om något objekt alltså tillexempel smink/kläder så måste jag väl tipsa om.... hm myskläder haha. Jag hoppas innerligt att ni alla äger ett par mjukisbyxor (sundsvalls byxor räknas ej, eftersom att de inte är i närheten så sköna som riktiga mjukisar), ett par tights (om du är tjej förstås), minst en basic tröja och någon slags hood/tjock tröja. Jag skulle faktiskt bli riktigt chockad om någon av er inte ägde detta.. om ni mot förmodan inte gör det så bestämmer jag att ni tar er till en klädaffär och köper det med detsamma.! Haha nu kanske ni inser hur mycket jag bryr mig om kläderna är snygga eller inte-.- MJUKISAR IN MY ♥!
 
Shieet vad jag är bra på att ge tips assååee ja ba äger typ. nej men nu spårar jag hejdå.
 
bästa byxorna och tröjan som finns!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela